Laden…

Partners

Gentrepreneur

Gentrepreneur inspireert en informeert ondernemende jongeren in Gent. Of het nu gaat over de opstart van een eigen onderneming, het organiseren van een fuif of het oplossen van een maatschappelijk probleem: elke jongere in het Gentse die ondernemender in het leven wil staan is bij ons welkom.

Met een netwerk van Gentrepreneurs en experts, met verbindende en informatieve events, met workshops en advies,  met een authentieke leeromgeving en door inspirerende voorbeelden en rolmodellen naar voren te schuiven proberen we een uitdagende,stimulerende en bruisende Gentse ondernemende community te creëren.

Waarin elke jongere zich ten volle kan en mag ontplooien en fouten durft te maken. En waarin ook hun influencers (ouders, docenten,jeugdwerkers, peers,…) en het bestaande ondernemersnetwerk een essentiële rol vervullen.

Gentrepreneur
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School is een internationale business school met drievoudige accreditatie in het hart van Europa. We bieden de beste managementopleidingen in de Benelux en behoren tot de top 20 van Europa. We kunnen bogen op een specifieke expertise inzake digitale transformatie, ondernemerschap en innovatie, gezondheidszorg, energie en financiële diensten.

Naast een nauwe samenwerking met de KU Leuven en de Universiteit Gent, en strategische banden met Peking University en de University of Stellenbosch Business School, bouwt Vlerick hun globale netwerk van bedrijfspartners voortdurend uit.

Accenture

Accenture solves our clients' toughest challenges by providing unmatched services in strategy, consulting, digital, technology and operations. We partner with more than three-quarters of the Fortune Global 500, driving innovation to improve the way the world works and lives. With expertise across more than 40 industries and all business functions, we deliver transformational outcomes for a demanding new digital world.

accenture logo
Durf ondernemen logo

Durf Ondernemen

Waar FLYSE vooral inzet op het 'inspireren' van geëngageerde jongeren, neemt Durf Ondernemen de volgende stap op zich. Ben je (door een activiteit van FLYSE) van plan om zelf iets op te starten? Dan verwijzen we graag door naar Durf Ondernemen. Durf ondernemen wil voor de UGent het expertisecentrum voor student-ondernemerschap zijn. Het doel van Durf Ondernemen is om alle studenten correct te informeren over de voor- en de nadelen van een carrière als ondernemer, om zoveel mogelijk studenten ondernemende competenties te laten verwerven, en om de officiële student-ondernemers optimaal te begeleiden en te ondersteunen bij de uitbouw van hun onderneming.

De Startersfabriek

Start je in Gent met een eigen zaak? Als zelfstandige in bijberoep of meteen in hoofdberoep? Eenmanszaak of vennootschap? Op zoek naar een ideale marketeer of boekhouder? Wil je weten hoe je alles aanpakt? Welke interessante workshops er voor je zijn? Dan zit je nergens beter dan bij De Startersfabriek. De Startersfabriek wil jou als starter nog meer kans op slagen geven. Door alle Gentse startersinitiatieven te bundelen op één platform wijst De Startersfabriek je wijs in het Gentse starterslandschap.

Starten doe je niet alleen!

logo startersfabriek