Laden…

Partners

Durf ondernemen logo

Durf Ondernemen

Waar FLYSE vooral inzet op het 'inspireren' van geëngageerde jongeren, neemt Durf Ondernemen de volgende stap op zich. Ben je (door een activiteit van FLYSE) van plan om zelf iets op te starten? Dan verwijzen we graag door naar Durf Ondernemen. Durf ondernemen wil voor de UGent het expertisecentrum voor student-ondernemerschap zijn. Het doel van Durf Ondernemen is om alle studenten correct te informeren over de voor- en de nadelen van een carrière als ondernemer, om zoveel mogelijk studenten ondernemende competenties te laten verwerven, en om de officiële student-ondernemers optimaal te begeleiden en te ondersteunen bij de uitbouw van hun onderneming.

Gentrepreneur

Gentrepreneur inspireert en informeert ondernemende jongeren in Gent. Of het nu gaat over de opstart van een eigen onderneming, het organiseren van een fuif of het oplossen van een maatschappelijk probleem: elke jongere in het Gentse die ondernemender in het leven wil staan is bij ons welkom.

Met een netwerk van Gentrepreneurs en experts, met verbindende en informatieve events, met workshops en advies,  met een authentieke leeromgeving en door inspirerende voorbeelden en rolmodellen naar voren te schuiven proberen we een uitdagende,stimulerende en bruisende Gentse ondernemende community te creëren.

Waarin elke jongere zich ten volle kan en mag ontplooien en fouten durft te maken. En waarin ook hun influencers (ouders, docenten,jeugdwerkers, peers,…) en het bestaande ondernemersnetwerk een essentiële rol vervullen.

Gentrepreneur