Laden…

Over FLYSE

Onder impuls van voorzitter Laurent Mainil werd in oktober 2010 de Flanders Youth Society for Entrepreneurship (FLYSE) opgericht. Deze studentenvereniging is gesticht door en voor studenten die gepassioneerd en sterk geïnteresseerd zijn in alles wat direct of indirect verbonden is met het onderwerp ondernemen. Het FLYSE-bestuur en alle FLYSE-leden zijn stuk voor stuk jonge, gemotiveerde studenten die ernaar streven om het ondernemen zowel intern als extern zo goed mogelijk te promoten.

Ondernemen is echter geen simpele opdracht, maar eerder een uitermate moeilijk proces dat onoverkomelijk gepaard gaat met perioden van vallen en opstaan. Onder andere om deze reden is het bestuur van FLYSE ervan overtuigd dat samen spreken en leren over ondernemen een manier is om de drempel naar het ondernemerschap te verlagen.

Zowel mensen met concrete ideeën als studenten met een gezonde interesse voor ondernemerschap zullen zeker de meerwaarde van onze vereniging kunnen ervaren gedurende onze activiteiten en evenementen. Zowel formele activiteiten met lezingen en gastsprekers, als informele activiteiten zoals een golfinitiatie of een simpel cafébezoek komen bij ons ruimschoots aan bod.

Het FLYSE-bestuur streeft ernaar om elk lid een unieke ervaring van kennis, goesting om te ondernemen en uiteraard ook vele nieuwe vriendschappen te kunnen aanbieden. Voor vragen en/of opmerkingen kan je altijd terecht bij de bestuursleden.

Hopelijk tot snel op één van onze events!