Ladenโ€ฆ

FLYSE KICK-OFF: FLYSE X Techmag

Flyse is helemaal klaar om je dit jaar weer te verrassen met tal van evenementen rond ondernemerschap. Daarom zetten we het nieuwe academiejaar direct goed in met een knaller, onze
๐Ÿ’ฅ ๐—™๐—Ÿ๐—ฌ๐—ฆ๐—˜ ๐—ซ ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—บ๐—ฎ๐—ด๐Ÿ’ฅ

______________________________________________________

Je kan je verwachten aan een panelgesprek met 5 Vlaamse topondernemers.

ร‰รฉn ding is zeker, het wordt de moeite! Dus save the date, zodat je dit evenement niet hoeft te missen!

Het evenement is een samenwerking tussen Flyse en Techmag, een Youtube kanaal waarin wekelijks boeiende ondernemers worden geรฏnterviewd door Magali De Reu. Zij zal onze gastvrouw zijn deze avond. (https://www.youtube.com/channel/UC7PQKBIb3UZWpWFYz6QGu1w/featured)

______________________________________________________

๐—–๐—ข๐—ก๐—–๐—ฅ๐—˜๐—˜๐—ง
โฑ 23 oktober 2019 | 19u deuren open – 20u start
๐Ÿ“ Auditorium Quetelet (Universiteit Gent, FEB), Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent

______________________________________________________

๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜-๐—จ๐—ฃ: 5 Vlaamse topondernemers

โœ“ ๐—๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐˜ (CEO en co-founder van Teamleader)

In 2012 was Jeroen De Wit voorzitter van Flyse, nu is het zijn plan om Europa te veroveren met Teamleader. Op dit moment heeft Teamleader kantoren in zes landen en staan er 170 man op de loonlijst. Eind september werd het bedrijf uitgeroepen tot beste Belgische ‘business of the year 2019’ in het kader van de European Business Awards (EBA).

โœ“ ๐—ฅ๐˜‚๐˜๐—ต ๐—๐—ฎ๐—ป๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€ (co-auteur “Struikelen in stijl”)

In 2005 richtte ze het bedrijf Small Teaser op, een platform om digitale magazines en andere publicaties op te maken en te verspreiden. Small Teaser won vele prijzen, waaronder die voor beste jonge vrouwelijke ondernemer (2016) en Start-up of the Year (2017). Toch werd het bedrijf begin 2019 failliet verklaard. Samen met Magali De Reu schreef ze een boek dat aan iedere ondernemer toont wat ondernemen echt kan betekenen en je leert te struikelen in stijl. Ze biedt een eerlijke inzage in het leven van een beginnend ondernemer en deelt de waardevolle lessen die ze onderweg leerde.

โœ“ ๐——๐—ฎ๐˜ƒ๐˜† ๐—ž๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€ (CEO Cake, ex-Sparkcentral)

In de Belgische media wordt hij vaak omschreven als ‘de Vlaamse Mark Zuckerberg’. Hij stapte vorig jaar op als CEO van de sociale klantendienst Sparkcentral, het bedrijf dat hij acht jaar geleden als prille twintiger oprichtte en groot maakte vanuit Silicon Valley in de VS. Toch was het duidelijk dat dit geen definitief afscheid was van de ondernemerswereld. Zijn volgend project is Cake, een app die de ambitie heeft uw persoonlijke bankier te zijn en binnenkort officieel gelanceerd wordt.

โœ“ ๐—ง๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐˜† ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜€ (CEO Google Belgiรซ en Luxemburg, auteur “Digitalis”)

Thierry Geerts is sinds 2011 ๐—–๐—˜๐—ข ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป Google Belgium ๐—ฒ๐—ป ๐—Ÿ๐˜‚๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด. In die functie heeft hij een positie in het hart van de digitale revolutie, online marketing en innovatief ondernemerschap. Hij is verder ook auteur van ‘๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€’. Dit uitdagende boek is een krachtig pleidooi om in deze tijden van digitalisering de angst opzij te schuiven en de vooruitgang te omarmen. Hij gelooft als geen ander in het ware potentieel van technologie, waarbij hij elke uitdaging als een kans ziet.

โœ“ ๐—๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€ (oprichter van Clear2Pay, SuperNova, Startups.be & Scale-Ups.eu en SmartFin)

Jurgen Ingels is ondernemer pur sang: techpionier, durfkapitalist รฉn organisator van SuperNova. In Belgiรซ geldt Jurgen voor heel wat ondernemers en bedrijven als rolmodel. Vandaag investeert Jurgen actief in veelbelovende techbedrijven en zetelt hij in de raad van bestuur van talloze andere ondernemingen. In zijn vrije tijd schreef Ingels een boek met 50 lessen voor ondernemers. Kortom, hij is รฉรฉn van ’s lands bekendste ondernemers en komt daarom vaak in de media (o.m. als jurylid in De Leeuwenkuil op VIER).

______________________________________________________

๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—œ๐—ฆ ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ

De toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht:

https://www.eventbrite.com/e/tickets-flyse-x-techmag-75475383905